14 september: Een digitaal platform opzetten, zo doe je dat

uur, Van Deysselhuis

Een briljant plan voor een website? Vraagt een klant jou als tekstschrijver te helpen met zijn website en sociale media? Klapper je bij het verwerven van opdrachten met de oren als termen als contentplanning, zoekmachinemarketing en online storytelling aan de orde komen?

In dit coachingscollege leer je binnen een dag alle kneepjes van het (laten) maken van een website in WordPress. Aan welke eisen moet zo’n site voldoen en hoe zorg je voor een goede lancering? En hoe krijg je vervolgens bezoekers naar deze website?

Aan het einde van de dag ga je naar huis met een duidelijke to-do list: van het programma van eisen voor de website tot aan de contentplanning en -uitvoering.

Voor wie?

Journalisten en tekstschrijvers die willen weten hoe ze van het begin totaan de lancering en daarna een eigen website en online community moeten opbouwen.

Door wie?

Martine de Vente (1968) is zeker geen internethipster en te oud om zich millennial te noemen, maar snapt de digitale wereld wel heel goed. Ze werkt aan de succesvolle platforms Tishiergeenhotel.nl en de hyperlocal De Westkrant. Door die ervaring weet ze dat het uiteindelijk draait om een goed verhaal

Individueel vervolg?

Na een coachingscollege kun je nog individuele vragen hebben. Daarvoor biedt Martine de Vente ook individuele coaching aan, en de Auteursbond geeft een ruime vergoeding

 

Praktische informatie

  • Datum: vr 14 september 2018
  • Tijd: 13.00 tot 17.00
  • Locatie: Van Deysselhuis, De Lairessestraat 125, Amsterdam
  • Leden: € 30
  • Niet-leden: € 40. Als niet-leden binnen een week na de workshop alsnog lid worden van de Auteursbond, wordt het verschil verrekend met de contributie.
  • Maximaal aantal deelnemers: 12
  • Koffie en thee inbegrepen

 

Ben je geïnteresseerd in dit coachingscollege, maar kun je je niet aanmelden, om wat voor reden dan ook? Klik hier voor alternatieven. 

 

Meld je aan

 

Vergelijkbaar aanbod ligt rond de €65,- en hoger. Dankzij een tijdelijke, eenmalige subsidie van onder andere het Nederlands Letterenfonds en het Nederlands Filmfonds kan de Auteursbond de eigen bijdrage van dit coachingscollege beperkt houden.