Lunch met Pulitzerprijswinnaar Jake Halpern

uur

Keynotespreker en Pulitzerprijswinnaar Jake Halpern heeft het allemaal: de vrijheid van de freelancer en de ruimte voor onderzoeksjournalistiek. Voorafgaand aan Festival De Ondernemende Journalist spreekt hij exclusief met leden van de Auteursbond tijdens een informele lunch op woensdag 25 september.

Je hebt alle gelegenheid om hem je persoonlijke vragen te stellen, want voor deze ontmoeting in Amsterdam zijn slechts tien tickets beschikbaar.

Meld je nu aan, of uiterlijk zondagavond 22 september om 23.00 uur. We verloten de beschikbare plaatsen en je hoort maandag 23 september waar en hoe laat je je kunt melden. De eigen bijdrage voor deze lunch is slechts 7,50 euro!

Jake Halpern is journalist, auteur en radiomaker. Hij schrijft voor onder meer The New Yorker, The Wall Street Journal, en New York Magazine. Ook schrijft hij non-fictie. De Pulitzerprijs 2018 kreeg hij met cartoonist Michael Sloan voor een graphic novel over de vlucht van een Syrisch gezin naar de Verenigde Staten, gepubliceerd in The New York Times. Met zo’n collega wil je toch wel een vorkje prikken?

  • Wanneer: woensdag 25 september
  • Waar en hoe laat: dat hoor je maandag 23 september nadat je bent ingeloot
  • Eigen bijdrage: 7,50 euro, te betalen op maandag 23 september nadat je bent ingeloot. Exclusief voor leden!