Voorjaarsbijeenkomst Jeugdboekenschrijvers

uur, Van Deysselhuis

Op zaterdag 26 mei houdt de sectie Jeugdboekenschrijvers weer haar voorjaarsvergadering.  Het wordt een boeiende middag vol nieuws en ontmoetingen met collega’s. We praten je bij over wetenswaardige onderwerpen en ontvangen tijdens het themagedeelte een bijzondere gastspreker.

Digitale aanwezigheid van de schrijver is het thema van de middag. Vragen die aan de orde komen zijn: Wat is voor jou als individuele schrijver handig om te doen op internet? Hoe zorg je dat je digitaal zichtbaar wordt? Welke fora of platforms zijn interessant? Martin Voigt komt vertellen over de pros en cons/de do’s en dont’s van digitale aanwezigheid voor schrijvers.

Martin Voigt is naast marketing manager voor uitgeverijen, ook projectcoördinator van Renew the book, een innovatieplatform voor de uitgeefwereld. Tevens is hij adviseur van InCT, het vakblad voor uitgeven en ICT en is hij drummer in twee bands.

Helaas heeft Nanda Roep aangegeven het bestuur van de Sectie Jeugdboekenschrijvers te willen verlaten wegens drukte. Hierdoor is in het bestuur ruimte voor een nieuw bestuurslid. Lijkt het je leuk om je in te zetten voor je beroepsgroep en het bestuur te komen versterken? Laat het ons weten. Heb je liever eerst wat meer informatie? Mail dan onze voorzitter Aby Hartog: info@abyhartog.nl.

Agenda

  • 13.30- 14.00 uur Inloop
  • 14.00-15.15 uur Vergadering
  • 15.15-15.30 uur Pauze
  • 15.30-16.30 uur Spreker Martin Voigt over digitale aanwezigheid van de schrijver
  • 16.30-17.30 uur Borrel
  • 17:30-19.30 uur Pizza voor wie mee wil eten. (Geef door of je mee wilt eten. Mee-eten is op eigen kosten.)

Meld je aan

Dit evenement is gemaakt door admin.