Workshop Onderhandelen

uur, Van Deysselhuis, Amsterdam

Heb je het gevoel dat je jezelf soms tekortdoet? Dat je meer voor je eigen belang wilt opkomen? Of dat er meer te halen is uit de onderhandeling met een opdrachtgever? Kom dan naar de workshop ‘Onderhandelen’ op 19 juni bij de Auteursbond in Amsterdam.

In deze workshop leert docent Bas Poppe je wat er komt kijken bij een onderhandeling en oefen je met cases uit je eigen praktijk. Je wat jouw onderhandelstijl is, welke houding je het best kunt kiezen en hoe je de regie houdt over de onderhandeling. Na de workshop kom je minder voor verrassingen te staan en haal meer uit je onderhandelingen. En je onderhandelt vaker dan je denkt…

Na de goed beoordeelde masterclass onderhandelen die Bas Poppe in 2015 gaf bij de FLA (de voorloper van de sectie Freelance Journalisten van de Auteursbond), komt hij nu terug met een workshop over hetzelfde onderwerp.

Over de docent
Bas Poppe is mediator en volgde een studie in Conflictmanagement aan de Universiteit van Maastricht. Sinds 2012 houdt hij zich bezig met leiderschap en verandering in organisaties. In 2015 richtte hij Humalaya op, van waaruit hij formele en informele leiders leert hoe je leiding geeft aan een organisatie die continu in verandering is.

Kosten
Leden: 30 euro, niet-leden: 60 euro. Het verschil krijg je terug als je binnen een week alsnog lid wordt van de Auteursbond.

Schrijf je in!