Nieuws

Bestuursleden gezocht voor de sectie Freelance Journalisten van de Auteursbond

21 augustus 2017

De sectie Freelance Journalisten van de Auteursbond zoekt versterking.

Ons doel: freelance journalisten samen sterker maken. We organiseren laagdrempelige borrels en themalunches en binnenkort een groot symposium over de waarde van de journalistiek. We voeren strijd over ons auteursrecht, met hulp van de juristen van de Auteursbond, tegenover grote opdrachtgevers en beleidsmakers. En we organiseren workshops om freelance journalisten nóg beter te maken in hun vak.

Lijkt het jou enerverend en belangrijk om hierover mee te denken en de nodige contacten te leggen? Dan willen we je heel graag leren kennen.

Auteursbond: De Auteursbond heeft naast de Freelance Journalisten nog negen andere secties. Samen met bijvoorbeeld educatieve auteurs, kinderboekenschrijvers of scenarioschrijvers bedenken we strategieën om de rechten van auteurs te verdedigen. Of we organiseren gezamenlijke activiteiten.

Meer weten? Neem contact op met: