3 mrt 2023
Excursie tbs-kliniek Venray

Op 3 maart zijn Misdaadauteurs en andere leden van de Auteursbond welkom in de tbs-kliniek de Rooyse Wissel in Venray. Met dank aan Arjan Alberts die, naast thrillerschrijver, een van de managers van de tbs-kliniek is.

Het programma start om 15.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Na een algemene inleiding worden we in twee groepen rondgeleid over twee afdelingen. Na de rondleiding komen we weer samen en is er gelegenheid voor het stellen van vragen. Na afloop van de excursie gaan we met z’n allen – of zij die daar zin in hebben – ergens een hapje eten. Op eigen kosten.

Het maximumaantal deelnemers aan de excursie bedraagt 20. Deze groep zal tijdens de rondleiding worden opgesplitst in twee groepen van 10.

Voor het bezoek op 3 maart moet je een geldig paspoort of ID meenemen. Vergeet gegevensdragers als laptop of telefoon, want die mogen niet mee naar binnen. Zorg ook dat je vrijdag 3 maart er uiterlijk om 14.30 uur bent, want de securitycheck aan de ingang is zorgvuldig en neemt dus tijd in beslag.

Aanmelden

Aanmelden kan tot uiterlijk 19 februari door een mail te sturen aan bureau@auteursbond.nl. Vermeld in de mail svp je naam zoals die ook op je ID/paspoort staat en een 06-nummer.

De inschrijving is inmiddels gesloten!

Informatie

Start om

14:30

Sluit je aan!