10 - 11 jun 2023
Groots en Meeslepend Jeugdboekenfestijn

Wat is het?

Een symposium met aansluitend een feest exclusief* voor leden van de sectie jeugdboekenschrijvers van De Auteursbond, met sprekers, workshops, eten, drinken en veel jolijt.

* Ken je collega’s die nog geen lid zijn van de bond? Vraag of ze mee en laat ze zich aanmelden!

Wanneer is het?

We beginnen 10 juni net na de lunch en gaan door tot ’s avonds laat. Voor wie blijft slapen, is er de volgende ochtend een ontbijt.

Waar is het?

In kasteel Drakenburg in Baarn

Wat gaan we doen?

Na een gezamenlijke en inspirerende start kun je kiezen uit verschillende workshops, gaan we misschien ook nog wandelen, is er een feestelijk diner en aansluitend een borrel en wat we verder nog allemaal gaan verzinnen/kunnen regelen. (Heb je een waanzinnig en meeslepend idee voor een workshop of spreker? Mail naar bureau@auteursbond.nl)

Maar het allerbelangrijkste is: we gaan elkaar een hele dag en avond zien en spreken! We gaan lachen, knuffelen (ja, dat mag weer), eten en drinken en feesten.

Wat kost het?

Het feest zelf kost je helemaal niks! De Auteursbond en de Lira betalen zelfs de eerste paar drankjes. Alleen als je wilt blijven slapen, betaal je 82,50 euro (exclusief ontbijt).

Er zijn een aantal tweepersoonskamers: wil je zelf uitkiezen met wie je op de kamer slaapt, geef dat dan aan op het Aanmeldformulier.

Aanmelden kan tot 8 mei

Informatie

Locatie

Kasteel Drakenburg Baarn

Sluit je aan!