14 okt 2021
Juridisch vragenuurtje Educatieve Auteurs

Wat doe je als je het niet eens bent met wijzigingen in jouw werk? Wie heeft er nou eigenlijk auteursrecht: de uitgever of jij? Mag een opdrachtgever jou door de coronacrisis een lagere vergoeding geven? Kun je voor juridische ondersteuning terecht bij de Auteursbond?

Zomaar wat vragen die leven bij ontwikkelaars van educatief materiaal. Vragen die we graag (laten) beantwoorden! Daarom organiseert de sectie Educatieve Auteurs van de Auteursbond op donderdag 14 oktober van 15.00 tot 16.45 uur een gratis virtueel vragenuurtje.

Tijdens deze online bijeenkomst kun je vragen stellen over je werk en de juridische kwesties die daar soms bij komen kijken. Marcel Fokkink (jurist bij de Auteursbond) zit klaar om jullie vragen te beantwoorden. Irene Campfens en Annemiek Verhoef zijn de hosts (beiden bestuurslid sectie Educatieve Auteurs). Na afloop is er de mogelijkheid om vrijblijvend 15 minuten met elkaar na te praten.

Voor wie?

Educatieve auteurs: leden en niet-leden Auteursbond.

Voorbereiding

Laat bij je aanmelding weten welke vraag je hebt. Alleen dan is er de zekerheid dat je vraag zal worden beantwoord.

Datum en tijd

14 oktober 2021. We starten om 15.00 uur. Je kunt 5 minuten van tevoren inloggen in de Zoommeeting. Dan wacht je eerst in de virtuele wachtkamer totdat de host je toelaat.

Kosten

Gratis voor leden en niet-leden.

Voorafgaand aan de workshop ontvang je de link naar de beveiligde virtuele ontmoetingsplek (Zoom).

Informatie

Start om

15:00

Eindigt om

16:45

Locatie

Online via Zoom

Sluit je aan!