31 mei 2021
Kijken met…Willem Bosch

Op 31 mei is er weer een “Kijken met Schrijvers”, de derde zoomeditie vanuit het Eye. Deze voorjaarseditie is niemand minder dan scenarioschrijver en regisseur Willem Bosch te gast.

Willem, bekend als schrijver van de tv series als FEUTEN, VAN GOD LOS, PENOZA en NIEUWE BUREN debuteert in 2015 succesvol als regisseur van zijn eigen werk met de korte film WEG MET WILLEM. De ontroerende telefilm HIERNAMAALS volgt in 2019 en wordt ook met internationale prijzen bekroond.

In dit najaar verschijnt de serie THE SPECTACULAR waar Willem zowel de scripts als de regie voor deed (samen met Pieter Kuijpers).

Hij is een droomgast voor Kijken met Schrijvers want hij maakt niet alleen veel, hij kijkt ook heel veel.

Maandag 31 mei toont hij ons graag die film en tv drama fragmenten die hem nu inspireren en bezighouden. We gaan het hebben over schrijven van series versus film, schrijven versus regisseren en natuurlijk historisch drama. Want zijn nieuwe serie THE SPECTACULAR gaat over de IRA-aanslagen eind jaren ’80 in het zuiden van Nederland, een geschiedenis die nog nooit verteld is.  En natuurlijk kunnen jullie je vragen stellen

Wanneer en waar: Maandagavond 31 mei 2021, 19.30-21.00 uur ZOOM vanuit Eye.

Meld je hier aan, let op VOL =VOL

Informatie

Start om

19:30

Eindigt om

21:00

Locatie

Online via Zoom

Sluit je aan!