10 jun 2024
Kijken met…Will Koopman

• 10 juni 2024
• Het Ketelhuis
• Inloop: 19.15
• Programma: 19.30 – 21.00
• Borrel na afloop

Op maandagavond 10 juni 2024 organiseren Dutch Directors Guild en Netwerk Scenarioschrijvers Auteursbond, in samenwerking met Beeld & Geluid, “Kijken met …” in het Ketelhuis in Amsterdam. Tijdens deze avond verwelkomen we een van Nederlands’ grootste en succesvolste makers: Will Koopman. Na afloop is er een borrel om na te praten met je vakgenoten.

Al sinds 1993 produceert en regisseert Will Koopman Nederlands drama en weet daardoor als geen ander hoe de Nederlandse sector zich heeft ontwikkeld in de afgelopen 30 jaar. Films van haar hand, zoals Gooische Vrouwen I en II, Terug Naar De Kust en het recente Neem Me Mee, trekken volle bioscoopzalen. Ook bereikt Will een miljoenen publiek als regisseur en producent van dramaseries als Oogappels, Divorce, Familie Kruys en Baantjer.
Aan de hand van film- en seriefragmenten die Will heeft uitgekozen, gaat Jaap Peter Enderlé met haar in gesprek. Ze zullen spreken over de kracht van intuïtie, hoe je de kijker betrokken houdt en over het werken met scenaristen en acteurs. En natuurlijk over Gooische Vrouwen dat weer terugkeert op de buis.

Informatie

Start om

19:30

Eindigt om

21:00

Locatie

Het Ketelhuis

Sluit je aan!