4 - 18 okt 2023
Online cursus ZZP: over ziekte, wonen, arbeidsongeschiktheid, ouderdom en dood

Deze online cursus is speciaal voor freelancers en ZZP’ers. Die moeten namelijk zelf hun maatregelen en voorzieningen treffen voor zaken als ziekte/arbeidsongeschiktheid, pensioen, sparen of beleggen, woning huren of kopen en meer van dergelijke complexe financiële vraagstukken.

In deze training krijg je inzicht in je financiële situatie zodat je weet of je iets zou moeten regelen voor het geval zich zo’n risico voordoet. Of voor het geval je iets wil organiseren als inkomen naast je AOW. Maar niet precies weet hoeveel je opzij moet zetten. Of waar je op moet letten bij de verschillende oplossingen. Zonder inzicht heb je vaak geen idee wat er precies speelt en wat het doet met je netto inkomen. Of welke oplossingen er zijn en wat die kosten. Met inzicht weet je dat wel en kan je veel beter de afweging maken of het voor jou wel of niet zinvol is om er iets aan te doen.

De online cursus wordt in twee keer 3 uur gegeven, verdeeld over 2 dagen. Deelnemers krijgen vooraf én tussendoor ‘huiswerk’ mee. Dat huiswerk wordt besproken tijdens beide sessies. Het huiswerk leidt tot een serieuze verdieping van het resultaat.

Deze cursus wordt gegeven in samenwerking met de NVJ Academy.

Informatie

Locatie

Online NVJ Academie

Sluit je aan!