4 feb 2022
Online-masterclass Ontwerp je leven

Je leven zal nooit meer hetzelfde zijn

Tijdens deze masterclass Deep Life Design ga je lekker aan de slag en ontwerp je een leukere (werk)week.

In deze Life Design masterclass van Twan Verdonck maak je een prettiger, slimmer en duurzamer ontwerp voor jouw (werk)week.
Eerst neem je je huidige werkdag- en weekritme nauwkeurig onder de loep. Wat gaat er goed en wat kan er beter? Vervolgens maak je een gloednieuw ontwerp met behulp van handige schema’s en leuke oefeningen die jouw werk- en privéleven op een originele, creatieve manier een boost geven. Je ontwerpt niet alleen, dat doe je samen! Daarna oefen je je nieuwe ritme. Zo wordt je leven leuker en lekkerder.
Een ding is zeker……hierna zal je leven nooit meer hetzelfde zijn.

Doel en inhoud

Tijdens de masterclass leer je de basisprincipes van Deep Life Design kennen. Je maakt een nieuwe ontwerp voor jouw week. Na de masterclass kun je je ‘nieuwe leven’ gaan oefenen en ervaren hoe dat voelt.
Ook kun je daarna jouw leven zelfstandig verder ontwerpen met behulp van de oefeningen in het boek. Daar heb je elke dag plezier van, een heel leven lang!

Trainer

Twan Verdonck (1979) werkt al meer dan 18 jaar als designer en innovator. Zijn werk is over de hele wereld tentoongesteld, en onder meer aangekocht door Museum of Modern Art (MoMA) in New York. Sinds januari 2019 geeft hij Life Design-trainingen in Nederland en België. Zijn missie is om 1 miljoen mensen te helpen met een leuker leven te ontwerpen voor 2025.

Benodigdheden/lesmateriaal

  • Boek: ‘Ontwerp je Leven’ van Twan Verdonck, zelf vooraf te bestellen bij elke boekhandel (€ 21,99 euro). Het boek is ook als e-book verkrijgbaar (€ 12,99) en is voor Kobo-plus abonnees gratis te lezen.  
  • 24 verschillende kleurpotloden, een goudstift, zilverpotlood, gum en puntenslijper. Zorg dat je deze ontwerpspullen vooraf in huis hebt.

Voor wie?

Elke (educatief) auteur die een leuker leven wil.

Groepsgrootte

Maximaal 15 deelnemers

Kosten

  • € 7,50 voor leden van de Auteursbond
  • € 25,- voor niet-leden

Voorafgaand aan de workshop ontvang je de link naar de beveiligde virtuele ontmoetingsplek (via Zoom).
Je kunt 10 minuten voor aanvang inloggen. Je komt dan in de wachtruimte; de host laat je vervolgens toe.

Meld je hier aan

Informatie

Start om

15:30

Eindigt om

17:00

Locatie

Online via Zoom

Sluit je aan!