1 - 8 apr 2022
Online training Succesvol duurzaam onderhandelen voor vertalers

Als vertaler of ondertitelaar wil je soms een hoger tarief vragen of betere afspraken maken over deadlines en correctierondes. Tegelijkertijd zit je in een kwetsbare rol ten opzichte van je opdrachtgever: je wilt de opdracht niet kwijt. In deze training leer je stevig onderhandelen op de inhoud en tegelijk de relatie versterken.

Doel en inhoud

Onderhandelen is een vaardigheid waar je als zzp’er niet zonder kunt. Maar als je niet goed weet hoe je het moet aanpakken, kan het je veel stress, tijd en geld kosten. In deze online training leer je een onderhandeling zo aan te pakken dat je samen tot een win-winsituatie komt. Je leert onderhandelen op basis van de principes van de Harvard-methode. Deze methode is ontwikkeld om situaties met strijdige belangen op de best mogelijke manier op te lossen. Docent is Petra Vries.

Voor wie?

Voor vertalers en ondertitelaars die wil leren om stevig te onderhandelen op de inhoud, zonder daarbij de relatie te schaden. Ook heel nuttig voor mensen die moeilijk nee kunnen zeggen.

Voorbereiding

Je krijgt vooraf de theorie van de Harvard-methode voor win-winonderhandelen opgestuurd om door te lezen. Daarnaast vul je een vragenlijst in over je onderhandelstijl. Ook houden we een telefonisch intakegesprek van ongeveer 15 minuten om te weten met welke vragen je rondloopt.

Datum en tijd

Vrijdag 1 en 8 april 2022 van 10.00 tot 13.00 uur, via Zoom

Groepsgrootte

Maximaal 12 deelnemers

Kosten

€ 50,00 voor leden van de Auteursbond; € 175,00 voor niet-leden.

Aanmelden

Meld je uiterlijk 21 maart 2022 aan


Informatie

Locatie

Online via Zoom

Sluit je aan!