25 nov 2020
Online workshop: Doodle je beste ideeën

Als educatieve auteur loop je soms vast bij het bedenken van nieuwe ideeën. Tijdens deze online workshop ga je praktisch aan de gang met de brainstormactiviteit ‘doodling’.

Doel en inhoud

Je krijgt uitleg over wat doodles zijn, hoe je ze tekent en waarom doodling zo leuk en belangrijk is bij het ontwikkelen van nieuwe ideeën.

De workshop wordt gegeven door Ruben Rump. Ruben is bestuurslid van de sectie Educatieve Auteurs binnen de Auteursbond en is werkzaam als docent media, vormgeving en ict op een school in Zaandam. Daarnaast ontwikkelt hij lesmateriaal op het gebied van games, vormgeving en nieuwe technologieën.

Voor wie?

Voor iedereen die wil leren hoe je doodletechnieken kunt gebruiken om tot nieuwe ideeën te komen. Doodling is ook een heerlijke manier om te ontspannen.

Voorbereiding

Het is handig om potloden en schetspapier bij de hand te hebben. Maar het is ook mogelijk om tijdens de workshop online te tekenen. Na inschrijving ontvang je een werkblad met oefeningen in pdf.

Datum en tijd

Woensdag 25 november 2020. We starten om 15.00 uur. Je kunt 5 minuten van tevoren inloggen in de Zoommeeting. Je wacht in de virtuele wachtkamer totdat de host, Ruben Rump, je toelaat tot de workshop.

Groepsgrootte

Maximaal 12 deelnemers

Kosten

  • € 7,50 voor leden van de Auteursbond
  • € 25,- voor niet-leden

Voorafgaand aan de workshop ontvang je de link naar de beveiligde virtuele ontmoetingsplek (via Zoom).

Meld je aan voor 17 november!

Informatie

Start om

15:00

Eindigt om

16:30

Locatie

Zoom

Sluit je aan!