3 mrt 2021
Online workshop Succesvol duurzaam onderhandelen

Wegens succes herhaald!

Educatieve auteurs hebben regelmatig het gevoel dat zij als zzp’er automatisch in de zwakkere rol zitten ten opzichte van een grote uitgeverij. Dat maakt onderhandelen onaantrekkelijk, want je wilt toch die opdracht. Vraag is dus: Hoe kun je zo onderhandelen dat de relatie goed blijft én zelfs versterkt wordt door het onderhandelingsproces?

Doel en inhoud

In deze training leert Petra Vries je om stevig te onderhandelen op de inhoud, zonder daarmee de relatie met de andere partij te schaden. De insteek is een onderhandeling zó aan te pakken dat je samen tot een win-win-situatie komt. Geen getouwtrek of hakken in het zand, maar ook geen liters water bij de wijn.

Je oriënteert je op het onderhandelen op basis van de principes van de Harvard-methode. Deze methode is ontwikkeld om conflictsituaties op de best mogelijke manier op te lossen. De stappen van de methode helpen je in elke situatie waarin jouw belangen tegenover de belangen van de andere partij lijken te staan.

Voor wie?

Voor iedereen die wil leren om stevig te onderhandelen op de inhoud, zonder daarbij de relatie te schaden. Ook heel nuttig voor mensen die moeilijk ‘nee’ kunnen zeggen.

Voorbereiding

Denk vooraf na over een concrete onderhandelingsituatie (bij voorkeur een toekomstige) waar je mee aan de slag wilt.

Datum en tijd

Woensdag 3 maart 2021. We starten om 15.00 uur en sluiten af om 16.30 uur. Je kunt 5 minuten van tevoren inloggen in de Zoommeeting. Dan wacht je eerst in de virtuele wachtkamer totdat de host, Marit van der Veer, je toelaat tot de workshop.

Meld je uiterlijk 22 februari aan!

Groepsgrootte

Maximaal 12 deelnemers

Kosten

€ 7,50 voor leden van de Auteursbond; € 25,- voor niet-leden.

Word je binnen een maand na deze online workshop lid? Dan krijg je € 25,- korting op je lidmaatschapskosten.
Geef dit wel even aan op het aanmeldformulier.

Voorafgaand aan de workshop ontvang je de link naar de beveiligde virtuele ontmoetingsplek (via Zoom).

Informatie

Start om

15:00

Eindigt om

16:30

Locatie

Zoom

Inschrijven kan tot 22 februari

Sluit je aan!