25 mrt 2021
Training: Alles over zoom

Wil jij je zeker(der) voelen als je een training of workshop geeft via Zoom (of andere platforms)? Doe dan op 25 maart mee aan de Zoomtraining.

Schoolschrijvers Anke Kranendonk, Rian Visser en Chinouk Thijssen laten zien hoe je online publiek kunt betrekken bij jouw boodschap en hoe je zorgt voor interactie. In drie deelsessies van drie kwartier leer je welke werkvormen goed werken en waar je op moet letten als je online workshops geeft. Aan de hand van voorbeelden zorgen ze ervoor dat je je zeker voelt als je online een groep tegenover je hebt. Daarnaast ervaar je welke functionaliteiten het platform Zoom te bieden heeft en hoe je die kunt gebruiken. Vooraf krijg je een korte Zoom-handleiding toegestuurd, waardoor je je goed kunt voorbereiden en kunt oefenen. Tijdens de sessies is er veel ruimte voor vragen.

Voor wie?
Voor iedereen die zich zekerder wil voelen op Zoom of een ander online platform.

Voorbereiding
Enkele dagen voor de training ontvang je een korte handleiding en instructies om een Zoom-account aan te maken. Hierdoor kun je je alvast inlezen en oefenen. 

Datum en tijd
Donderdag 25 maart, van 14.00 – 17.00 uur. 
Je kunt 5 minuten van tevoren inloggen in de Zoommeeting. Dan wacht je eerst in de virtuele wachtkamer totdat de host, Paula Schneider, je toelaat tot de workshop.

Meld je uiterlijk 11 maart aan!

Groepsgrootte
Maximaal 18 deelnemers

Kosten

  • Leden: 50 euro
  • Niet-leden: 150 euro

Informatie

Start om

14:00

Eindigt om

17:00

Locatie

Online via Zoom

Sluit je aan!