29 okt 2020
Virtueel vragenuurtje Educatieve Auteurs

Is er een modelcontract voor educatieve auteurs? Kan ik mijn uitgever om wijzigingen vragen in mijn contract? Moet ik akkoord gaan met een lagere vergoeding met als argument de coronacrisis? Mag een uitgever een concurrentiebeding opnemen in het contract? Reprorecht, leenrecht, verhuurrecht, wat is het en heb ik er recht op? Kan ik via de Auteursbond juridische ondersteuning krijgen bij een conflict met een opdrachtgever?

Zomaar wat vragen die leven bij ontwikkelaars van educatief materiaal. Vragen die we graag voor je beantwoorden! Daarom organiseert de sectie Educatieve Auteurs van de Auteursbond op donderdag 29 oktober van 15.00 tot 16.45 uur voor de tweede keer een gratis virtueel vragenuurtje. Tijdens deze online bijeenkomst kun je vragen stellen over je werk en de juridische kwesties die daar soms bij komen kijken. Marcel Fokkink (jurist bij de Auteursbond), Annemiek Verhoef en Marit van der Veer (beiden bestuurslid van de sectie Educatieve Auteurs) zitten klaar om jullie vragen te beantwoorden. Na afloop is er de mogelijkheid om vrijblijvend 15 minuten met elkaar na te praten.

Aanmelden

Heb je al een of meer dringende vragen? Stuur deze dan gelijk met je inschrijving in.

Voorafgaand aan de bijeenkomst ontvang je de deelnamelink naar onze beveiligde virtuele ontmoetingsplek (via Zoom). Je kunt 5 minuten van tevoren inloggen in de Zoom-meeting. Dan wacht je eerst in de virtuele wachtkamer totdat de host, Marit van der Veer, je toelaat tot de workshop.

Nog even geen vraag paraat, maar wel geïnteresseerd? Het is mogelijk om tijdens de bijeenkomst vragen te stellen, mits de tijd het toelaat.

Informatie

Start om

15:00

Eindigt om

16:45

Locatie

Zoom

Sluit je aan!