4 jun 2021
Geannuleerd: Workshop Auteursrecht voor theaterstudenten

Je gaat binnenkort beginnen aan je allereerste (of misschien al tweede of derde) schrijfopdracht als theaterauteur. Het contract ligt voor je en je wil het graag allemaal goed regelen, maar wat staat er nu eigenlijk? Het zal vast wel goed zijn, denk je, en je zet je handtekening.

Ook voor de theaterstudenten organiseren we een workshop over auteursrecht en contracten. We behandelen de kernbegrippen uit het auteursrecht, leggen uit wat er in een goed contract moet staan en besteden aandacht aan het honorarium. Daarnaast is er natuurlijk ruimte om jullie vragen in te brengen.

Na deze workshop ga je zekerder de onderhandelingen over je volgende schrijfopdracht in!

Voor wie

Studentleden van de sectie Theaterauteurs van de Auteursbond. Bij voldoende plek mogen ook aspirant-leden van de sectie Theaterauteurs meedoen.

Wanneer

Vrijdag 4 juni van 14:00 tot 16:00 uur. Voorafgaand aan de workshop ontvang je de link naar de beveiligde virtuele ontmoetingsplek (via Zoom).

Groepsgrootte

Maximaal 35 personen

Docenten

Marloes van Rossum, juriste bij de Auteursbond, en Kees Roorda en Willem de Vlam, theaterauteurs & bestuursleden van de sectie Theaterauteurs.

Kosten

Gratis

Aanmelden

Aanmelden is gesloten.

Informatie

Start om

14:00

Eindigt om

16:00

Locatie

Online via Zoom

Sluit je aan!