1 jun 2022
Workshop Podcastcontracten

In juni organiseren we een workshop Podcastcontracten voor scenarioschrijvers en theaterauteurs, maar ook andere auteurs zijn van harte welkom. Meer informatie vind je binnenkort hier.

Deze workshop auteursrecht wordt toegespitst op podcastcontracten. We behandelen de kernbegrippen uit het auteursrecht, leggen uit wat er in een goed contract moet staan en besteden aandacht aan het honorarium. Ook horen we graag waar jullie tegenaan lopen bij het schrijven van podcastcontracten en is er natuurlijk ruimte om jullie vragen in te brengen.

Na deze workshop weet je waar je op moet letten en ga je zekerder de onderhandelingen over je volgende schrijfopdracht in!

Voor wie

Scenarioschrijvers en theaterauteurs, en andere auteurs die mogelijk afspraken (willen) gaan maken over podcasts.

Wanneer

Woensdag 1 juni van 14:00 tot 16:00 uur. Voorafgaand aan de workshop ontvang je de link naar de beveiligde virtuele ontmoetingsplek (via Zoom).

Groepsgrootte

Maximaal 35 personen.

Docent

Marcel Fokkink, jurist bij de Auteursbond

Kosten

  • Leden: gratis.
  • Niet-leden: € 40. Als je binnen een week alsnog lid wordt, krijg je het verschil terug.

Aanmelden

Aanmelden kan binnenkort hier.

Let op: de naam die je opgeeft bij aanmelding dient overeen te komen met de naam waarmee je bij Zoom deelneemt. Indien de Zoom-schermnaam niet overeenkomt met onze deelnemerslijst, word je niet toegelaten tot de workshop.

Informatie

Start om

14:00

Eindigt om

16:00

Locatie

Online via Zoom

Sluit je aan!