20 mei 2021
Workshop Succesvol duurzaam onderhandelen

Auteurs hebben regelmatig het gevoel dat zij als zzp’er automatisch in de zwakkere rol zitten ten opzichte van een opdrachtgever. Dat maakt onderhandelen onaantrekkelijk, want je wilt toch die opdracht. Hoe kun je zo onderhandelen dat de relatie goed blijft én zelfs versterkt wordt door het onderhandelingsproces? Dat leer je in deze workshop.

Harvard-methode

In deze training leer je om stevig te onderhandelen op de inhoud, zonder daarmee de relatie met de andere partij te schaden.

Je leert om een onderhandeling zó aan te pakken dat je samen tot een win–winsituatie kan komen. Geen getouwtrek of hakken in het zand, maar ook geen liters water bij de wijn.

Je leert onderhandelen op basis van de principes van de Harvard-methode. Deze methode is ontwikkeld om conflictsituaties op de best mogelijke manier op te lossen. De stappen van de methode helpen je in elke situatie waarin jouw belangen tegenover de belangen van de andere partij lijken te staan.

Voor wie

Voor iedereen die wil leren om stevig te onderhandelen op de inhoud, zonder daarbij de relatie te schaden. Ook heel nuttig voor mensen die moeilijk ‘nee’ kunnen zeggen.

Wanneer

Op 20 mei 2021, van 15:00 tot 17:00 uur.

Resultaat

Je weet hoe je een onderhandelingsgesprek voorbereidt en hoe je de 5 stappen van het Harvard-model in praktijk brengt om samen tot een win-win-uitkomst te komen.

Groepsgrootte

Maximaal 12 deelnemers

Docent

Petra Vries

Kosten

  • € 25 voor leden
  • € 75 voor niet–leden

Je aanmelding is pas geldig na betaling.

Voorbereiding

Denk vooraf na over een concrete onderhandelingsituatie (bij voorkeur een toekomstige) waar je mee aan de slag wilt.

Informatie

Start om

15:00

Eindigt om

17:00

Locatie

Online via Zoom

Sluit je aan!