14 jul 2022
Zomerborrel Vertalers

Je bent in de coronaperiode lid geworden van de Sectie Boekvertalers en/of Sectie Literair vertalers van de Auteursbond. Daardoor zijn we nauwelijks in de gelegenheid geweest in levenden lijve met elkaar kennis te maken.

Maar waar ben je nu precies lid van geworden?

De Auteursbond is er voor jou, in goede en slechte tijden. Zo kun je hulp krijgen bij problemen met contracten of opdrachtgevers, maar kun je ook kennis opdoen tijdens de workshops en seminars die door de verschillende secties van de Auteursbond worden georganiseerd, over zowel vakinhoudelijke zaken als cultureel ondernemerschap.

Daarnaast help jij de Auteursbond met jouw lidmaatschap. Want met hoe meer we zijn, hoe sterker we staan bij onderhandelingen over bijvoorbeeld contracten met uitgevers en het behartigen van collectieve belangen.

Let’s party!

Het wordt hoog tijd dat we elkaar beter leren kennen. Bovendien hebben we wat te vieren: de twee vertaalsecties zijn 18 juni officieel samengegaan in de Sectie Vertalers. Om dat te vieren willen we graag met jullie het glas heffen tijdens een zomerse borrel!

Wanneer?
De zomerborrel wordt gehouden op 14 juli van 16.00 tot 18.00 uur.

Waar?

In de tuin van het Van Deysselhuis.

Dat wil je niet missen!

Aanmelden

Meld je dus vóór 11 juli hier aan.

Informatie

Start om

16:00

Eindigt om

18:00

Locatie

Van Deysselhuis

Amsterdam

De Lairessestraat 125

Amsterdam

Sluit je aan!