Verzekeren

Onderstaand treft u informatie aan over de kortingen op verzekeringen die wij u in 2018 kunnen aanbieden via KLAP (de verzekeringsadviseur van de Auteursbond).

Kortingen in het Collectief Verzekeringsplan

In het pakket bieden we al onze leden en werknemers een Collectief Verzekeringsplan aan via KLAP Verzekeringsmakelaar. Ook dit jaar kan KLAP ons een volledig en scherp geprijsd pakket aan risicodekkingen aanbieden met aanzienlijke kortingen.

Ziektekostenverzekering

Binnen het Collectief Verzekeringsplan gelden hoge kortingen op een selectie van aanbieders, waaronder de laagste premie bij Delta Lloyd. Zo bent u ook komend jaar opnieuw verzekerd van goede zorg tegen een concurrerende prijs.

MaatschappijKortingen (basisverzekering en aanvullend)
Delta Lloyd8% op basis en 26% op aanvullend
Avéro Achmea7,5% op basis en 10% op aanvullend + tand
ONVZ8% op basis en 10% op aanvullend
CZ7% op basis en 10% op aanvullend
De Amersfoortse7,5% op basis
Menzis7% op basis en 8% op aanvullend
VGZ7% op basis en 10% op aanvullend
Zilveren Kruis5% op basis en 7,5% op aanvullend
Ohra8,8% op basis en 9% op aanvullend + tand

(dit aanbod geldt NIET voor ‘Tanden Sterk’)

Ook korting op particuliere verzekeringen

Naast ziektekosten gelden ook hoge kortingen op andere verzekeringen in het Collectief Verzekeringsplan. Zoals de aansprakelijkheidsverzekering, dat door onafhankelijk onderzoeksbureau ‘MoneyView’ is beloond met de maximale score van 5-sterren op ‘prijs’. Maar ook voor inboedel-, opstal- of autoverzekeringen gelden aantrekkelijke kortingspercentages. Het loont de moeite om de website te bezoeken en de premies te vergelijken met de kosten van uw bestaande verzekeringen.

Online zo geregeld

Via een beveiligde inlogomgeving kiest u zelf de beste verzekering. Bereken de verzekeringspremie in het Collectief Verzekeringsplan en kies het aanbod dat het best aansluit bij uw wensen. Kijk op www.collectiefverzekeringsplan.nl.

Vraag de gebruikersnaam en de inlogcode op bij bureau@auteursbond.nl.

Vragen?

Wilt u meer weten over het Collectief Verzekeringsplan of heeft u hulp nodig met inloggen? Dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met KLAP via telefoonnummer (020) 261 61 61 of mail naar info@collectiefverzekeringsplan.nl